BVS Holding

Sjølyst Utvikling eier 50 % av konsernet BVS Holding, som er en sterk aktør innen dagligvare, parfymerier, kleskjeder, apotek og frisør, og omfatter i dag tre selskaper; Bonaventura Sales AS, Solis International Cosmetics (Solis AS) og Solis Professional AS.

Bonaventura Sales AS er et salgs- og distribusjonsselskap, som har eksklusive distribusjonsavtaler med flere av de største merkevarehusene internasjonalt som Henkel-Schwarzkopf, ReckittBenckiser, Johnsson & Johnsson, Semper, Bambino/MAM og SSL. Bonaventura har kategoriansvar i flere av de viktigste kategoriene i norsk dagligvarehandel med sterke merkevarer som Finish, Cillit Bang, Airwick, Veet, Gliss, Schwarzkopf Blonde, Got2b, Clynol, Syoss, Småfolk og MAM Bambino.

Solis AS leverer selektive kosmetikk- og hygieneprodukter til parfymeribransjen i Norge, med internasjonale merkevarer som Jean Paul Gaultier, Lolita Lempicka, Issey Miyake, Burberry, Sans Soucis, Art Deco, Nuxe m.fl.

Solis Professional AS er en rendyrket distributør av selektive og profesjonelle frisørprodukter solgt eksklusivt til norske frisører. Selskapet har distribusjonsavtale med Schwarzkopf Professional, samt merket Indola.

www.bonaventurasales.no

 

 
Tidligere ventureinvesteringer
  Frisk Gruppen Norge AS

Forløperen til treningskjeden Elixia i Norge.

Solgt!

  Repant ASA

Industriutvikling innen returemballasje.

Solgt!

  Small People AS

Småfolk Barnemat.

Solgt!

  Televekst AS

Ulike IT- og telekominvesteringer.

Solgt!